Finanţări nerambursabile pentru cabinete medicale

Emanuel Cadar / 29 iulie 2009

Cabinetele medicale organizate ca microintreprinderi pot obţine finanţare nerambursabilă de până la 200.000 Euro pentru investiţii prin Programul Operational Regional, Axa 4, Domeniul de intervenţie „Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”. 

 

 

 

 

Condiţiile principale de eligibilitate sunt următoarele:

 • Să fie organizate sub formă de microintreprindere (SRL);
 • Să işi desfăşoare activitatea în mediu URBAN;
 • Codul CAEN pe care doreşte să realizeze investiţia să fie un cod eligibil finanţat de program şi să fie intre codurile CAEN principale sau secundare ale firmei;
 • Să fi desfăşurat activitate începând cu cel târziu 1 ianuarie 2008;
 • Să fi încheiat anul 2008 cu profit din exploatare.

Codurile CAEN pe care se poate solicita finanţare pentru cabinete medicale sunt următoarele:

 • 86XX Activităţi referitoare la sănătatea umană
 • 87XX Servicii combinate de îngrijire medicală

*Forma juridical CMI nu este eligibilă, doar SRL.


Câteva exemple de investiţii ce se pot realiza sunt următaorele:

 • Achiziţia de echipamente de stomatologie: scaun stomatoligic, aparat de radiografie pentru dinţi, dotari necesare cabinetului stomatologic şi alte echipamente necesare activitaţii.
 • Construcţia sau modernizarea unui cabinet medical;
 • Achiziţia de echipamente specifice activitaţilor medicale individuale;
 • Achiziţia de echipamente IT.

Suma maximă nerambursabilă ce poate fi contractata este de 200.000 euro, iar finanţarea nerambursabilă reprezintă 70% din valoarea cheltuielilor eligibile.

Super ideea de a face blog.

Super ideea de a face blog. Succes in tot ce faceti!

Buna ziua ma numesc Mariana

Buna ziua ma numesc Mariana sunt asistent medical balneofizioterapie Imi doresc foarte mult sa deschid un cabinet medical SRL sau I Individuala de reumatologie si recuperare inclusiv tratamente eventual un centru de osteoporoza in colaborarecu un dr reumatolog si cu un dr endocrinolog detin un spatiu apartament cu 3 camere cf o cu vad in care as putea incepe activitatea Ma intereseaza daca as putea obtine fonduri nerambursabile daca exista vre-o posibilitate sa pun aceasta idee pe picioare

Stimata doamna Mariana, va

Stimata doamna Mariana,

va multumim pentru interesul dumneavoastra fata de serviciile ROMCOM.

Va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului online sau a datelor de pe pagina de contact (gasiti aici linkul direct http://www.romcom.ro/contact) pentru a ne furniza mai multe detalii in legatura cu afacerea pe care doriti sa o demarati. Este important sa avem cat mai multe date pentru a va putea oferi solutia potrivita. Va multumim.

Emanuel Cadar
Consultant ROMCOM

Buna!ma numesc Diana si sunt

Buna!ma numesc Diana si sunt medic stomatolog.Av vrea sa-mi deschid un cabinet stomatologic.am construit cladirea destinata cabinetului dar am nevoie de finantare pentru echipament,instrumentar si medicamentele si consumabilele necesare.ca si locatie sunt in com.Ciolpani,jud. Ilfov,zona rurala.Multumesc!

Stimata doamna Ilie Angelica

Stimata doamna Ilie Angelica Diana,

va multumim pentru interesul dumneavoastra fata de serviciile ROMCOM si va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului online sau a datelor de pe pagina de contact (gasiti aici linkul direct http://www.romcom.ro/contact) pentru a ne furniza mai multe detalii in legatura cu afacerea pe care doriti sa o demarati. Va multumim.

Buna ziua. Ma numesc Adrian

Buna ziua. Ma numesc Adrian si sunt un tanar medic stomatolog. Am achizitionat un spatiu in orasul Adjud, judetul Vrancea pe care l-am dotat cu aparatura necesara activitatii stomatologice. Investitia mea in aparatura depaseste 10.000 euro. As dori prin dumneavoastra sa pot intra in posesia definitiva (sa achizitionez) a spatiului respectiv, mentioonandu-va ca intentionez sa practic stomatologia pana la pensionare. Cu speranta unei posibile colaborari, va salut respectuos

buna ziua , sunt medic

buna ziua ,

sunt medic primar medicina de familie ,detin un cabinet cu ~3000 pacienti ,urban ,am organizare sub forma de SRL (din  2002) .spatiul in care functionez actual este al unui coleg ,si ca urmare a acestui fapt am achizitionat acum un an un apartament  pe care sa l transform in cabinet (bineinteles ,luind un credit din banca) Datorita furtunii din sistemul sanitar si a unor probleme personale nu am reusit sa l amenajez pentru a fi folosit .Doresc sa incerc sa obtin finantare pentru amenajarea acestui spatiu (mobiler medical ,dotari minime ,si efectuarea unor lucrari de recompartimentare ,pentru care am obtinut autorizatie) .Mentionez ca  sunt si membra a unui ONG care are ca obiect copii cu dezabilitati.

cu multumiri ,astept un raspuns ,chiar pe adresa de e mail

 

 

Buna ziua. sunt studenta

Buna ziua. sunt studenta anul 5 la stomatologie si doresc sa mi deschid un cabinet stomatologic in mediul rural langa bucuresti. detin locatia dar nu am banii pt aparatura instrumentar si restul pt cabinet. PT INCEPUT  O SA LUCREZE UN MEDIC. CUM TREBUIE SA PROCEDEZ?  astept raspuns. va multumesc.

buna ziua! sunt studenta

buna ziua! sunt studenta ultimul an la stomatologie si as dori sa-mi deschid un cabinet stomatologic in mediul rural. cum pot beneficia de fonduri europene. detin spatiul pt cabinet, dar imi trebuiesc bani pt dotare , amenajare, echipament. multumesc

Buna ziua, Investitia pe

Buna ziua, Investitia pe care doriti sa o realizati dvs. se poate efectua prin masura 312, parte din FEADR. Puteti achizitiona toate echipamentele si dotarile necesare cabinetului stomatologic dar investitia in modernizarea spatiului nu este eligibila. Sesiunea de depunere a proiectelor a inceput luni 2 mai si va continua pana in 31 mai. Mai multe informatii despre masura 312 ma puteti contacta pe adresa de email: emanuel.cadar@romcom.ro

AM LUCRAT IN SANATATE .NU AM

AM LUCRAT IN SANATATE .NU AM STUDII MEDICALE CI DOAR CUNOSTINTE MEDICALE SI VREAU SA DESCHID UN CABINET DE PERMANENTA TRATAMENTE LA SEDIU SI LA DOMICILIU.AS VREA SA STIU CUM POT OBTINE FONDURI NERAMBURSABILE

buna ziua ma numesc Anamaria

buna ziua ma numesc Anamaria J. si am terminat facultatea de medicina dentara (stomatologie) in 2009 actualmente lucrez ca medic dentist la un cabinet privat. intrebarea este : ce trebue sa fac sa pot obtine fonduri europene pentru a-mi deschide propriul meu cabinet, mentionez ca am cumparat prin credit ipotecar un apartament la partierul unui bloc special sa il tranform in cabinet in mediul urban. va multumesc

Buna ziua ma numesc Bianca si

Buna ziua ma numesc Bianca si sunt studenta la kinetoterapie in ultimul an, si as dori sa imi deschid un cabinet pentru recuperare si kinetoterapie la tara, m-ati putea ajuta sa obtin fonduri, sau cu un sfat ceva? Va multumesc!

Buna ziua. Sant asistent

Buna ziua. Sant asistent medical si detin un cabinet particular ca succesor al tatalui meu care a fost medic. As vrea sa profesez ca asistent medical cabinetul fiind situat in incinta unui complex de cabinete medicale. In ce conditii pot profesa si care sant actele necesare schimbarii profilului din cabinet dermato-veneric in cabinet medical de tratamente medicale particulare si la domiciliu? Va multumesc!

Buna ziua!As dori sa stiu cum

Buna ziua!As dori sa stiu cum pot obtine fonduri nerambursabile ,necesare dotarii mai multor cabinete medicale(aparatura,instrumentar,etc)Detin locatia si am deja un S R L -cabinete medicaleVa multumesc pentru orice sfat mi-ati putea da!

Buna ziua, Pot beneficia de

Buna ziua, Pot beneficia de fonduri pentru a deschide un cabinet de homeopatie si ecografie in zona rurala? Multumesc!

Buna ziua, As vrea sa

Buna ziua, As vrea sa infiintez un cabinet de medicina de familie... ce fonduri as putea accesa? Multumesc

Buna ziua, sunt un

Buna ziua, sunt un Kinetoterapeut! As dori sa deschid acasa un cabinet de kinetoterapie. Ce fonduri European as putea accesa? Multumesc mult raspunsul.

Buna ziua!ma numesc

Buna ziua!ma numesc Madalina,sunt asistent generalist si as dori sa deschid un cabinet stomatologic in zona rurala.Cum pot beneficia de fonduri pentru deschiderea acestui cabinet?

Buna Madalina, Ne poti lasa

Buna Madalina,

Ne poti lasa ceva date de contact si iti vom trimite mai multe informatii

Bună, mă numesc

Bună, mă numesc Cornnelia,sunt kinetoterapeut,aș dori să deschid un cabinet de kinetoterapie in mediul rural sau chiar urban...dar nu am fondurile necesare.Aș putea obține fonduri europene nerambursabile?Vă mulțumeesc!

@Cornelia Acest program

@Cornelia

Acest program este inchis, s-au epuizat fondurile alocate

Buna ziua! sunt medic de

Buna ziua! sunt medic de familie si vreau sa stiu daca pot cumpara un praxis cu fonduri europene in urban. Multumesc!

Buna ziua. Sunt

Buna ziua. Sunt fiziokinetoterapeut, lucrez in domeniu in cadrul unui spital si as dori sa deschid un cabinet in domeniu, dar nu am finantele necesare. Credeti ca intr-un viitor apropiat, as putea beneficia de un ajutor prin fonduri europene nerambursabile? Va multumesc.

@Ana Da, intr-un viitor

@Ana

Da, intr-un viitor apropiat - anul 2014 - e posibil sa fie din nou fonduri nerambursabile pentru ceea ce doriti sa faceti. Dar si pentru a obtine aceste fonduri trebuie sa aveti ceva surse de finantare pentru ca fondurile nerambursabile se dau prin decontarea investitiilor facute din banii dvs. sau din credite. Daca considerati ca puteti finanta pe termen scurt investitia pana primiti fondurile nerambursabile, atunci contactati-ne la numarul de telefon 0751-218.151 sau e-mail: emanuel.cadar@romcom.ro pentru a stabili o intalnire si a discuta mai in detaliu lucrurile.

buna ziua.am terminat

buna ziua.am terminat facultatea de kinetoterapie si as dori sa cunosc pasii pentru a deschide un cabinet de recuparare si masaj

Buna ziua, detin un

Buna ziua, detin un laborator de analize medicale si doresc sa stiu daca incepan cu 2014 vor exista fonduri nerambursabile pentru a-mi extinde activitatea la o policlinica in mediul rural tinand cont de faptul ca am construit deja la rosu cladirea. Va multumesc anticipat!

Buna ziua, Numele meu este

Buna ziua, Numele meu este Elena Rosocha sunt psiholog si detin un cabinet individual de psihologie (PFA) cu specializare in evaluarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf. Imi desfasor activitatea in Bucuresti ma intereseaza sa accesez fonduri nerambursabile necesare pentru achizitia (constructia) unui imobil destinat activitatii. Va rog sa ma indrumati si va multumesc anticipat

Buna ziua. Numele meu este

Buna ziua. Numele meu este Daniela. Sunt medic stomatolog si detin un CMI din 2011.Intentionez sa achizitionez o cladire de 3 nivele prin credit bancar in val de aproximativ 800 000 euro si as dori sa deschid o clinica cu stomatologie, gastroenterologie , ginecologie si kinetoterapie. Exista posibilitatea de aceesare de fonduri europene nerambursabile pentru dotare? Multumesc.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
 • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Antispam check
9 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

 

NEWSLETTER // Ultimele ştiri

Aboneaza-te la newsletter.
(* câmpuri obligatorii)